Kokostoppar.
Jag testade att baka kokostoppar för det var längre
sedan jag bakade något .. Och det blev faktiskt väldigt saftigt
och jätte GOTT!
Ni får vänta på många fler överraskningar, yes, yes ..
Men det är ju så att man inte alltid har tid, tyvärr ..

Ingredienser
50 g smör
2 st ägg
1 dl strösocker
5 1/2 dl kokosflingor
1 tsk vaniljsocker
1 msk Apelsinblomm

Sätt ugnen på 175 grader, varmluft.
2. Smält smöret och rör samman med övriga ingredienser.
3. Låt smeten svälla, i 10 minuter.
4. Klicka ut smeten och forma till toppar på en plåt med bakplåtspapper.
5. Grädda tills gyllene, i cirka 15 minuter.
7. Om man vill kan man blanda lite grovt hackad choklad i smeten eller apelsinskal.
8. doppa botten av toppar i smält choklad och låta dem stelna i pappersformar eller
på galler över bakplåtspapper. Kokos och choklad utgör en underbar smakkombination! Mums




Kommentarer
Trackback