Chokladbröd


Jag fick en idé av en bloggare som att baka ett bröd som var
fluffigt, vitt surdegsbröd men med chokladens sötma, och
fylligthet. Som den kunde serverar brödet till dessert. Dens
resultat blev som kavring, och då tänkte jag, why not do it !
Men att smälta choklad i brödet var inte någon bra idé för
den som ska göra det. Det blir kladdigt i brödet. Så jag kom
på en ny idé så att man får en fluffigt vitt surdegsbröd med
chokladens sötma.
It's a good idea ..























Resultatet blev så himla gott, gott med smör eller steka det
så att choklad rinner ut, ett nytt experiment. I like it.
Ett fluffigt vitt surdegsbröd med chokladsmak som man kan
använda till dessert ..  Jag tackar en bloggare för idén och
säger till dig .. you are an amazing chef cook I hope I will be one
day like you.
Och så får ni gärna komma med nya idéer så fixar ju jag resten.
Haha .. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0