Pasta med Kyckling i Dijonsenapsås


Idag till lunch lagar jag Pasta m. kyckling i dijonsenapsås.
Jag hade också paprika och skivad lök i. Det var fantastiskt
gott jätte god krämig sås.




Mackor.




Konstredskap.


Då var det första konstredskapen som jag fick idag.



Min Födelsedag.


Idag fyller jag år! Då tänkte jag baka en tårta med en fyllning av
chockladmousse och vaniljkräm. Den blev super god!



A la carte.



Idag ska jag visa er lite bilder på hur man lägger upp tallriken nice.
Jag har samlat lite bilder som kan hjälpa er som tips på hur man
ska lägga upp tallriken fint. Jag tycker att folk som slösar bort sin
tid på onödiga saker där man istället kan lära sig något nytt under
den tiden som man har, än att sitta hemma och spela spel eller sitta
och snacka skit om andra, och istället lär dig något nytt varje dag.
Som att söka och leta efter information av allt som kan hjälpa en
med sitt jobb och som utveckla sig till det bättre. Man ska alltid
försöka klättra upp och inte sitta på samma ställe hela livet.
Gör något bra av ditt liv som du kan lämna bakom dig.
Annars är det inte mening att du lever ..
Du måste älska och tycka om vad du gör och
kämpa för det du gör och inte känna sig tvungen till att göra det!
För då är ditt liv värt att leva och då kan man bli lycklig i livet när
man vet vad man verkligen kämpar för och brinner för det!


Grönsaker konst.


Det är roligt att skära grönsaker till konst och garnera tallriken
eller mackorna så att det blir nice. Jag försöker träna på det nu när
jag har tid. Och vet ni vad, jag ska snart köpa redskap till frukt
konst och då blir det lättare och snabbare att arbeta med.
Jag ska även köpa en bra kniv. Ja, jag ska lära mig allt och utvecklas
till ännu bättre, från frukt konst till mat och bageri. Jag ska lära mig
allt och blir bäst, yes så man ska alltid sikta uppåt och aldrig
ge upp tills den sista dag i sitt liv! Precis som min pappa brukade
säga till mig, Rasmine bara när du vill bli duktig då är du som bäst!
Det är något jag aldrig kommer att glömma!
Pappa, du kommer alltid att vara stolt över mig även fast du inte är här!


Hemgjord Sambal Oelek


Varför köper man färdigt Sambal Oelek på burk.
När man istället kan göra sin egen Sambal Olek hemma som
dessutom är mycket godare.
Vilket även är en stor skillnad om man gör det själv.
Jag brukar passa på när de har ett bra erbjudende på färsk röd
chile och köpa i en stor sats och gör det själv hemma som jag sedan
kan frysa in dem. På det sättet går det att använda dem hela året!

Så lite blir det sedan kvar av allt man gjort av det.
Ja! och imorgon kl 10 åker vi iväg på ett litet äventyr med Tareq
och hans fru & tjejerna såklart. Vi kommer att övernatta i ett hotell.
Vi åker sedan tillbaka efter middagen på tisdag.
Det finns även tillfälle för att bada för de som vill.
Vi kommer att få kroppsbehanling och äta middag där tillsammans.
Men själv vill jag inte bada, ska bara slappna av medans de badar.
Yes! Vi hoppas att det kommer bli roligt och spännande på äventyret.


RSS 2.0